Изтриване на данни
За какво е тази страница
Ако сте свързали профил във Facebook, Instagram, X, LinkedIn или TikTok с Novompo — услугата, която IGS Consult използва за онлайн магазините си, — тази страница обяснява как да премахнете свързването и да поискате изтриване на данните, които пазим за него. Какви данни пазим и защо, е описано в политиката за поверителност.
Изключване в административния инструмент
Всяко лице, което управлява магазина, може да изключи профила в административния инструмент на магазина, в раздел „Marketing“, „Connections“. Токените за достъп се изтриват веднага и в профила вече не се публикува нищо.
Премахване на приложението в настройките на платформата
Можете да премахнете Novompo и направо в платформата. Към момента на изготвяне на тази страница настройките се намират тук; платформите ги преместват от време на време:
- Facebook и Instagram: във Facebook, „Настройки и поверителност“, „Настройки“, „Бизнес интеграции“ — изберете Novompo и го премахнете. Meta ни уведомява и ние изтриваме токените за достъп.
- X: „Настройки и поверителност“, „Сигурност и достъп до акаунта“, „Приложения и сесии“, „Свързани приложения“ — изберете Novompo и отнемете достъпа му.
- LinkedIn: „Настройки“, „Поверителност на данните“, „Разрешени услуги“ — изберете Novompo и го премахнете.
- TikTok: „Настройки и поверителност“, „Сигурност и разрешения“, „Управление на разрешенията за приложения“ — изберете Novompo и го премахнете.
Искане за изтриване на данните
Във Facebook, когато премахвате Novompo, можете да поискате и изтриване на данните си. Meta ни препраща искането, ние изтриваме свързването и всички записи за него, а Meta ви дава код за потвърждение. Връзката, която идва с кода, показва състоянието на искането ви.
За всяка платформа можете също да пишете на support@igs-consult.com или да се обадите на телефона, посочен в правната информация, като посочите кой профил сте свързали. Потвърждаваме изтриването най-късно в срок от един месец.
Какво се изтрива и какво не
Изтриват се: токените за достъп и за публикуване, идентификаторът и името ви в платформата, предоставените разрешения и списъкът на страниците и профилите, получен от платформата.
Не се изтриват от нас: вече направените публикации, които остават в платформата, докато не бъдат премахнати там — публикациите в Instagram могат да се премахват само в приложението Instagram; записите за публикации, направени за даден магазин, които той пази като търговска документация; и всичко, което сме длъжни да пазим по закон.